Het Groeicafe heeft als doel om medewerkers in hun energie te houden of te krijgen. We kunnen dit op twee manieren benaderen, door of direct in gesprek te gaan middels een individueel coachgesprek (competentie boost) of door eerst te inventariseren op grotere schaal binnen de organisatie wat er nodig is om de energie weer terug te krijgen (medewerkers onderzoek). In beide gevallen gaat het om een centrale plek incompany waar medewerkers langskomen voor een persoonlijk gesprek van 45 minuten.

Competentie boost

Het kan heel nuttig en leuk zijn om gelijktijdig een groep mensen te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een nieuwe periode, wanneer het team voor een bijzondere uitdaging staat of omdat de energie een beetje uit het team is. Wij komen dan graag langs om een Groeicafé op te zetten. Het aantal medewerkers dat voor een coachgesprek in aanmerking komt bepaalt hoeveel coaches in het Groeicafé klaar zullen zitten om jullie te ontvangen. Centraal staat het geven van een positieve impuls aan de persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkers onderzoek

Het Groeicafé is ook een manier om te ontdekken welke behoefte er op de werkvloer leeft als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, wellbeing en vitaliteit. Het aantal medewerkers dat voor een persoonlijk ontwikkelgesprek in aanmerking komt bepaalt hoeveel coaches in het Groeicafé klaar zullen zitten om jullie te ontvangen. Op basis van deze gesprekken wordt een analyse uitgevoerd waarna een advies gedaan wordt aan de organisatie m.b.t. trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding.

Nicolien van Glinstra Bleeker

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact me op!