Coaching is een waardevolle manier om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens de gesprekken leer je over je eigen doen en denken, het effect dat het heeft op de leervraag die je hebt en hoe dit jouw groei bevordert of belemmert. We gaan op zoek naar je drijfveren en motivatie om zo te werken naar het punt waarop jij ervaart dat je weer in je kracht staat, dat je weet wie je bent, waar je voor staat en hoe dit tot uiting komt in jouw leven.

E-coaching

Wil jij graag vanuit jouw eigen huis, in eigen tempo en op een flexibele manier gecoacht worden? Dan is E-coaching wellicht iets voor jou. E-coaching houdt in dat er in het coachtraject gebruik wordt gemaakt van video-bellen, bellen, email, sms en app. Deze middelen zorgen ervoor dat er op een eenvoudige manier met meer regelmaat contact is tijdens het traject, en er zo in een hoog tempo gewerkt kan worden aan jouw leerdoel(en). Dit zorgt ervoor dat het traject intensiever is, maar ook korter! Wil je iets minder intensief maar toch graag op afstand gecoacht worden? Dan doen we het gewoon wat rustiger aan.

Voorbeelden van vragen waarvoor je bij Wellbeing terecht kunt zijn:

 • Ik wil mijn leefstijl optimaliseren
 • Mijn huidige situatie is drastisch verandert en er is direct behoefte aan begeleiding in het opnieuw vinden van balans en rust
 • Ik voel me belemmerd door angst en wil me graag weer vrijer voelen
 • Ik voel mij eenzaam en wil me weer verbonden voelen met mens en/of maatschappij

Bijkomend voordeel van een E-coachtraject is dat je hiermee tijd en kosten bespaart voor de reis naar je coachgesprek.

Mental coaching

Ben je vastgelopen of merk je dat oud gedrag niet meer werkt? Of heb je juist een duidelijk doel voor ogen en lukt het je niet daar te komen? Mental Coaching is een intensieve persoonlijke begeleiding waarbij je inzicht krijgt in je kwaliteiten en valkuilen. We onderzoeken welke denk- en gedragspatronen jou in de weg staan om je doel te bereiken. Van daaruit gaan we actief aan de slag en zal je geprikkeld worden om zelf tot oplossingen te komen die jou helpen te komen waar je wilt zijn.

Voorbeelden van vragen waarvoor je bij Wellbeing terecht kunt zijn:

 • Je wilt jouw kwaliteiten beter kennen en benutten
 • Je wilt leren assertiever te zijn
 • Je wil jezelf zichtbaarder maken op de werkvloer
 • Je hebt doelen gesteld maar hebt moeite deze doelen te realiseren

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is een meer holistische manier van coachen waarbij zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid bevorderd worden. Het is naast coaching op denk- en gedragspatronen ook coaching op het optimaliseren van jouw voeding, slaap en beweging. Hierdoor krijgt stress steeds minder grip op jou, zul je weerbaarder zijn tegen stress op stressvolle momenten, zul je meer energie en rust gaan ervaren. Bij vitaliteitscoaching gaan we actief aan de slag met het verbeteren van jouw vitaliteit en wordt er een traject op maat samengesteld.

Voorbeelden van vragen waarvoor je bij Wellbeing terecht kunt zijn:

 • Je bent uit balans (wellicht werk en prive) en wilt de balans herstellen
 • Je wilt onderzoeken waar je passie voor hebt, eventueel als kompas voor jouw volgende stap
 • Je hebt weinig fut en wilt meer energie en lekkerder in je vel zitten
 • Je merkt dat je veel in negatieve gedachten vastzit die jouw vooruitgang in de weg zitten, en wilt graag weer in beweging komen.
 • Je hebt een burn-out gehad en hebt verder lichamelijk herstel nodig
 • Je wilt je graag wapenen tegen stress en burn-out

Nicolien van Glinstra Bleeker

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact me op!